Magánbölcsőde

Az 5 fős Karate Kölyök családi bölcsődénk egy 8 fős csoporttal bővült, amelynek neve Karate Picur Családi bölcsőde.

Magánbölcsőde
Az 5 fős Karate Kölyök családi bölcsődénk 8 fős csoporttal bővült, amelynek neve Karate Picur Családi bölcsőde.
Így tehát két bölcsődei csoporttal várjuk azokat a családokat, akik örömmel bízzák ránk 1.5 és 3 év közötti gyermeküket hogy megfelelő alapot adjunk az óvodai élet megkezdéséhez!

A jó nevelés alapja, a feltétel nélküli szeretet, az érzelmi biztonságot nyújtó, szeretetteljes családias légkör , amely a mi bölcsődénkben  beszoktatástól az óvodába lépésig tart.

Az 1-3 éves kor közötti apróságok életkori sajátossága a nyitottság, érdeklődés, befogadni vágyás, az önmegvalósításra való törekvés. Természetes fejlődéséhez térre, minőségi figyelemre, támogató környezetre, elfogadásra, szabadságra és biztonságos korlátokra van szüksége. Minél tökéletesebb környezetet biztosítunk számára, minél több lehetőséget nyújtunk. Minél nagyobb elfogadással fordulunk felé, annál kevesebb beavatkozásra lesz szükség az önálló fejlődéshez.

A gyermek törekszik a világ megismerésére, felfedez, tevékenykedik, emlékezik, gondolkodik, érez. Az érdeklődése az érzelmeiben gyökeredzik. Minél tudatosabban figyel, gondolkodik, annál kíváncsibbá válik, annál több dolgot akar felismerni, felfedezni.

A legőszintébb, belső gyermek sosem szűnik meg létezni bennünk. Életünk végéig feltétel nélkül szeret, makacsul ragaszkodik a szeretettel kötődéshez, a kapcsolódáshoz és kitartóan törekszik bátorítani minket, hogy merjünk azok a csodálatos lények lenni, akiknek születtünk. Mindig, minden körülmények között.

 

Bölcsődénk mottója:

„A gyermek Isten ajándéka,
E drága kincs reád van bízva,
Vigyázz rá és szeresd őt nagyon ,
Mert ő az, ki életed folytatója vagyon!”
/Drescher Gézáné/